Vacature Planner Werkvoorbereider

Heb jij een passie voor bewegend beeld en audiovisuele projecten? Dan zit je goed bij BeamSystems. Wij werken binnen de corporate en creatieve sector. Als audiovisueel specialist beheren we het gehele traject van concept tot technische uitvoering. Hierbij kun je denken aan (bedrijfs)evenementen, symposia, festivals, beurzen, kunstprojecten, bioscopen, theatervoorstellingen en tentoonstellingen. Als planner/werkvoorbereider ben je onderdeel van het productie team en zal je direct samenwerken met ons team van accountmanagers, projectleiders, technici en freelancers. Dit team zorgt voor de juiste uitvoering van onze projecten.

Functieomschrijving
Je hebt een spilfunctie binnen de organisatie, je bent de schakel tussen accountmanagers, uitgifte magazijn en technici. Planning van mensen en apparatuur is een puzzel die jij graag oplost. Je zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek, zowel eigen personeel als freelancers. Je voorziet hen van alle relevante informatie om een productie op de juiste wijze uit te voeren.

Je bent de contactpersoon voor onze leveranciers. In overleg met de accountmanager zorg je er voor dat goederen bijtijds worden ingehuurd en ingekocht. Ook de administratieve afhandeling daarvan behoort tot jouw taken.

Wat wij bieden
Werkomgeving waar passie voor audiovisuele producties en specialistische kennis voorop staat
Een solide organisatie, no-nonsense werkcultuur en humor
Fijne werkplek in Amsterdam Noord; 5 min vanaf het Pontje CS en vlakbij de NDSM Werf
Uitgebreide lunch en Espresso machine
Een positie waarin jij jezelf kan ontwikkelen en waar ruimte is voor initiatief

Wat wij verwachten
Iemand die spanningsbestendig is, flexibele houding heeft, initiatief toont, en prioriteiten kan stellen.
Je kan goed plannen, hebt overzicht over verschillende projecten en beschikt over organisatorische en communicatieve vaardigheden.
Drive om projecten en verhuur trajecten optimaal te laten verlopen.

Opleiding & Werkervaring
MBO of HBO. Opleidingsniveau kan ook door ervaring zijn bereikt
Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift
Vaardig met Microsoft Office pakket
Ervaring op productioneel gebied
Kennis en affiniteit met audiovisuele apparatuur is een pré
Kennis van ordersystemen is een pré

Als planner/werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel in het productie proces en kun je zo een belangrijke bijdrage leveren aan de dienstverlening van BeamSystems. Wanneer je dit graag wil? Solliciteer dan op deze vacature.

Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen naar Monique Hekman. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Monique op 020-4271010 of via monique@beamsystems.nl.
Bekijk ook ons op Facebook, daar vind je de laatste updates van onze projecten.
Acquisitie m.b.t. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.