Vacature AV Technicus

Vacature AV technicus (m/v)

Heb jij een passie voor bewegend beeld en audiovisuele projecten? Dan zit je goed bij BeamSystems.

Wij werken binnen de corporate en creatieve sector. Als audiovisueel specialist beheren we het gehele traject van concept tot technische uitvoering. Hierbij kun je denken aan (bedrijfs-)
evenementen, symposia, festivals, beurzen, kunstprojecten, bioscopen, theatervoorstellingen en tentoonstellingen. Als senior technicus ben je onderdeel van onze poule van technici en zal je direct samenwerken met ons team van accountmanagers, projectleiders, freelancers. Dit team zorgt voor de juiste uitvoering van onze projecten.

Functieomschrijving

Je bent een ervaren en creatieve technicus op het gebied van audiovisuele techniek. In samenwerking met de accountmanagers en productieteam zorg je voor de goede voorbereiding en uitvoer van de producties. Op locatie ben jij het aanspreekpunt van de klant en vertaal je zijn/haar wensen in techniek. Je bent een allrounder of juist gespecialiseerd in video- audio en/of lichttechniek. Je bent bereid om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken.

Wat wij bieden

Werkomgeving waar passie voor audiovisuele producties en
specialistische kennis voorop staat
Een solide organisatie, no-nonsense werkcultuur en humor
Fijne basis in Amsterdam Noord; 5 min vanaf het Pontje CS en vlakbij de NDSM Werf
Uitgebreide lunch en Espresso machine
Een positie waarin jij jezelf kan ontwikkelen en waar ruimte is voor initiatief

Wat wij verwachten

Iemand die spanningsbestendig is, flexibele houding heeft, initiatief toont, en prioriteiten kan stellen. Je bent een creatieve technicus, die professionele ontwikkeling en teamwerk belangrijk vindt, altijd zoekt naar kwaliteit en de optimale technische en praktische oplossing. Het vergaren van kennis m.b.t. producten en technologie is belangrijk in deze positie. 
Drive om projecten en verhuur trajecten optimaal te laten verlopen

Opleiding & Werkervaring

Opleiding: bij voorkeur Elektronica/Elektrotechniek op MBO/HBO niveau. Opleidingsniveau kan ook door ervaring zijn bereikt
Goede beheersing Nederlands en Engels in woord (en in geschrift)
Vaardig met Microsoft Office pakket
Ervaring op productioneel gebied
Affiniteit met evenementen & theatersector is een pré

Als senior technicus ben je een essentiële kracht tijdens BeamSystems’ projecten, producties en opleveringen. Door jouw kennis en inzet kan je een belangrijke bijdrage leveren aan de dienstverlening van BeamSystems. Wanneer je dit graag wil? Solliciteer dan op deze vacature.

Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen naar Monique Hekman. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Monique op 020-4271010 of via monique@beamsystems.nl.
Bekijk ook onze Facebook pagina, daar vind je de laatste updates van onze projecten.
Acquisitie m.b.t. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.