Verkoop

We verkopen audiovisuele apparatuur. Van een enkele lens tot een state-of-the-art-videoinstallatie: wij voorzien je van een compleet advies.

arrow down

Waarom kopen bij beamsystems?

Wij geven onafhankelijk advies


BeamSystems is een onafhankelijk leverancier van audiovisuele apparatuur. We inventariseren bij iedere aanvraag aan welke eisen de apparatuur moet voldoen en welke fabrikant hier het best aan voldoet.

Wij kunnen aanvullende service verlenen


Wij kunnen de aangekochte apparatuur installeren, beheren en onderhouden. Zo weet je zeker dat er zorgvuldig wordt omgesprongen met jouw apparatuur.

Wij hebben een schat aan ervaring


Door onze jarenlange ervaring met de verhuur van apparatuur kent onze technische dienst de apparatuur niet alleen van buiten, maar vooral ook goed van binnen. Daarom weten we precies waar apparatuur technisch op beoordeeld moet worden en hoe de apparatuur het beste beschermd kan worden als deze niet wordt gebruikt (zoals bijvoorbeeld op een tour).

Wij bieden een extra vangnet


Klanten die apparatuur bij ons kopen, krijgen 70% korting op de huur van vervangende apparatuur als deze stuk is of service nodig heeft. 

Wij leveren maatwerk


Wij kijken en denken graag met je mee als je behoefte hebt aan maatwerk. Onze levering varieert van een enkele projector in een flightcase tot het ontwerp van een av-installatie.

Meer weten over verkoop?

Neem contact op met: Jelle Oppers
020 4271010
jelle@beamsystems.nl

Waar moet je aan denken als je gaat kopen?

Inventariseer welke aanvullende apparatuur je nodig hebt


Vergeet de brackets voor ophanging, flightcases voor vervoer of de opbergkosten niet.

Houd rekening met onderhoudskosten


Als je een installatie of apparatuur aanschaft, zul je deze ook moeten onderhouden. Hier komen vaak aanvullende kosten bij kijken, zoals bijvoorbeeld nieuwe lampen.

Bedenk een plan voor als de apparatuur stuk gaat


Het is fijn om een vangnet te hebben als de apparatuur gerepareerd moet worden of service nodig heeft. Bij BeamSystems kun je op die momenten vervangende apparatuur huren met 70% korting.