Accountmanager (fulltime)


BeamSystems is specialist in audiovisuele producten in de culturele sector en levert een breed assortiment aan audiovisuele apparatuur. Als audiovisueel specialist beheren we het gehele traject van concept tot technische uitvoering. We zijn uniek in onze werkwijze en gebruiken onze technische expertise om uiteenlopende, innovatieve projecten te realiseren. 

Onze grote producties zijn wereldwijd bekend. Denk bijvoorbeeld aan de openingsvoorstelling van het Holland Festival van William Kentridge, de videomapping op Eye Amsterdam en 3D projecties in de opera Upload in Amsterdam, New York en Frankfurt. Ook voor het Instituut Beeld en Geluid, het Hem en Bonnefantenmuseum realiseren we met onze technische en audiovisuele expertise grote projecties.  

Als accountmanager ben jij het aanspreekpunt van de klant. Of het nu gaat om verhuur van apparatuur (met of zonder personeel) of complexe projecten, je bent in staat om met de klant mee te denken, samen met de klant ontwikkel je passende (interactieve) AV- oplossingen.  

Intern weet je de klantwens goed te vertalen naar een passende offerte, realisatie en afronding van het traject. Jouw uitdaging zit erin om te zorgen dat tot in de kleinste details alles geregeld is. 

We werken in de creatieve- en corporate sector, zowel in binnen- als buitenland, en realiseren o.a. theatervoorstellingen en tentoonstellingen, festivals, kunstprojecten, beurzen, (bedrijfs-)evenementen en symposia. 

Als accountmanager krijg je een verantwoordelijke, zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatieven. Je werkt nauw samenwerken met je klanten en collegae, accountmanagers, projectleiders en technici. 

Wat vragen wij: 

 • Opleiding & werkervaring, HBO werk- en denkniveau 

 • Servicegerichte en flexibele houding, goede sociale vaardigheden en stressbestendig 

 • Helder in communicatie en durf om vragen te stellen, drive om projecten en verhuurtrajecten optimaal te laten verlopen, projectbegeleiding op locatie 

 • Kennis van en affiniteit met AV/techniek, affiniteit met de kunst- en cultuursector 

 • Teamplayer en zelfstandig werkend 

 • Accuraat, efficiënt en praktisch, een hoge kwaliteitstandaard 

 • Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en schrift 

 • Vaardig met Microsoft Office pakket 

 • Kennis van kennis van ICT en/of ordersystemen is een pré 

Wat bieden wij: 

BeamSystems is een informele, professionele en kwaliteitsgerichte organisatie. We bieden een uitdagende functie in een dynamisch en energiek bedrijf, waar doorontwikkeling en innovatie een belangrijk doel is.  

 • Een solide organisatie, no no-nonsense werkcultuur en humor 

 • Werken en ontwikkelen in een professionele organisatie, diversiteit in klanten 

 • Werken met gemotiveerde collega’s in een hecht team 

 • Leer- en groeimogelijkheden 

 • Goede arbeidsvoorwaarden, salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring   

 Wie is BeamSystems 

Al meer dan 30 jaar zijn wij leverancier van audiovisuele installaties. We hebben een uitgebreid netwerk in de culturele, creatieve en corporate sectoren.  
 
We beheersen het gehele traject van concept tot technische uitvoering, voor zowel verhuur- als verkoop/installatieprojecten. Ons team bestaat uit een groep van gespecialiseerde technici, projectleiders en een vaste kern van accountmanagers. Passie voor kwaliteit, specialisme, creativiteit, ervaring en geduld kenmerken onze manier van werken.  
 
Ons team is divers in leeftijd, achtergrond en kennis. Onze projecten variëren in omvang en aard. Voor onze klanten gaan we altijd voor het mooiste resultaat.   

Procedure: 

Spreekt dit je aan, of heb je vragen, neem dan telefonisch contact op (020-4271010) of stuur je motivatiebrief en CV op naar Carla Hoekendijk, carla@beamsystems.nl 

Acquisitie naar aanleiding va deze vacature wordt niet op prijs gesteld