Projecten

Evenementen en Congressen

Congressen en evenementen zijn vaak spannend voor alle betrokkenen. Het is daarom fijn als je qua timing, lay-out en crew alles onder controle hebt. Door vooraf alles te testen en goed door te spreken, kun je op het moment zelf snel schakelen.

Wij spreken graag in de voorbereiding alles met je door. Waar nodig helpen we je met creatieve en flexibele oplossingen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw evenement of congres zorgeloos verloopt.

Vraag advies
Prins Bernhard Cultuurfonds 03
IDFA - Documentary Ball
Alpe d'HuZes 01
Alpe d'HuZes 02
Buma Music In Motion - Amsterdam
Zaanse ondernemersdag
Zaanse ondernemersdag 02
TEDx Amsterdam - Stadsschouwburg Amsterdam
TEDx Amsterdam - Concertgebouw
TEDx Amsterdam - Stadsschouwburg
Ammodo Science Award 01
Ammodo Science Award 02

Aanbevelingen voor een inspirerend evenement of congres

Zorg voor een goede voorbereiding


Voorbereiding en controle van de content vooraf is zeer belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om alle content van tevoren in de BeamStudio te laten beoordelen. Door alle details wat betreft lay-out, maar ook de timing van de op- en afbouw al goed met elkaar door te lopen, wordt de basis gelegd voor een strakke presentatie.

Stel een gedegen team samen van specialisten


Congressen en evenementen, zoals productpresentaties en awards, gaan vaak gepaard met veel stress. Stress van de opdrachtgever, presentatoren met geringe presentatie-ervaring of kandidaten. Vooral op de dag zelf komt het er dan op aan of je een goed team hebt dat kalm alle last-minute verzoekjes van sprekers weet te verwerken en op tijd het juiste beeld voorzet. Werk daarom samen met specialisten. Wij beschikken over een netwerk van podiumbouwers, rigging-, licht- en audiospecialisten, showcallers, contentmakers en specialisten op het gebied van broadcastregistratie zodat je altijd snel kunt schakelen.

Maak gebruik van een countdown timer


Door voor de sprekers gebruik te maken van een countdown timer, kun je voorkomen dat presentaties te veel uitlopen. Zo houd je de controle en komt de planning van je evenement niet in het gedrang.

Meer weten over evenementen en congressen?

Onze producties voor evenementen en congressen

TEDx Stadsshouwburg Amsterdam
What Design Can Do 2016
VJ op de Dom

Producten en diensten bij evenementen en congressen