Projecten

Exposities

Bij een expositie is het belangrijk om recht te doen aan alle getoonde werken. Zo moeten video-installaties altijd zorgvuldig gepositioneerd worden, zodat ze elkaar niet in de weg zitten.

Wij denken graag al in een vroeg stadium met je mee, zodat de expositieruimte optimaal gebruikt wordt en de kunstwerken maximale impact maken.

Vraag advies
Museum De Lakenhal - Koen Hauser
Persijn Broersen & Margit Lukács - Foam 01
Erwin Olaf Gemeentemuseum Den Haag 01
Erwin Olaf Gemeentemuseum Den Haag 02
Museum De Lakenhal - Sophie Ernst
Viktor Naumovski - Het Stenen Hoofd - Foam
Persijn Broersen & Margit Lukács - Foam 02
360 Room EYE
Erwin Olaf Gemeentemuseum Den Haag 03

Aanbevelingen voor een indrukwekkende expositie

Begin op tijd


Exposities met meerdere video-installaties vragen om een bijzondere benadering. Om de verschillende werken goed tot hun recht te laten komen, is het belangrijk om in de beginfase al rekening te houden met het ontwerp en de indeling van de ruimte.

Zorg voor de juiste apparatuur


De juiste videoapparatuur is essentieel voor het waarborgen van de kwaliteit van de expositie. Daarom is het van belang om goed af te wegen welke hardware je nodig hebt. Vooral de keuze van de juiste mediaspelers is van belang voor het beste resultaat.

Kies voor geautomatiseerd beheer


Als curator, maar zeker ook als suppoost, wil je je niet iedere ochtend druk hoeven maken over de vraag of het lukt om de apparatuur voor de expositie op te starten. Met geautomatiseerd beheer laat je het opstarten en afsluiten van de apparatuur vanzelf gebeuren. Je kunt storingsmeldingen zelfs op afstand door ons laten analyseren. In overleg met jou zorgen we voor een complete installatie die zorgvuldig is afgesteld. Zo is open altijd open.

Onze producties voor exposities

Producten en diensten bij exposities