Projecten

Lichtfestivals

Lichtfestivals zijn inmiddels een populair genre geworden. Bekende Nederlandse festivals zijn bijvoorbeeld Glow en Amsterdam Light Festival. Videomapping op gebouwen of objecten is bij lichtfestivals vaak een populair programmaonderdeel.

We hebben veel ervaring met lichtfestivals en zetten onze expertise graag in om van jouw festival iets bijzonders te maken.

Vraag advies
Videomapping - VJ on Tour
GLOW Eindhoven - Un-retained
GLOW Eindhoven - Un-retained 02
Oursler - Stedelijk Museum
ALF BeamLab - Mozes & Aaronkerk

Aanbevelingen voor een lumineus lichtfestival

Houd rekening met de weersomstandigheden


Lichtfestivals vinden voornamelijk plaats in de winter. Barre weersomstandigheden zijn dan geen uitzondering. Andere externe factoren die van invloed zijn, zijn straatverlichting en verkeer. Al deze factoren bepalen of het publiek wel of niet kan genieten van de lichtinstallatie. Wij kunnen je voorzien van weerbestendige klimaatkasten. Zo kan de voorstelling altijd doorgaan. Weer of geen weer.

Overleg op tijd over de lichtomstandigheden


Door op tijd met ons te overleggen over de lichtomstandigheden op de locatie van het lichtfestival, kunnen we er samen voor zorgen dat we de beste oplossingen verzinnen voor het mooiste effect.

Zorg voor een 24 uurs stroomvoorziening en een internetverbinding


Als je zorgt voor een 24-uurs stroomvoorziening, ben je ervan verzekerd dat de klimaatbeheersing ook werkt als de installatie uit staat. Wanneer je daarnaast ook nog zorgt voor een (goed werkende) internetverbinding, kunnen we je altijd eerstelijns support op afstand geven.

Meer weten over lichtfestivals?

Onze lichtfestivalproducties

GLOW Eindhoven Un-retained
Stedelijk Museum - Oursler

Producten en diensten bij lichtfestivals