Projecten

Livestreaming

Wij verhuren, verkopen en installeren livestream en hybride evenement oplossingen op maat.

Door middel van onze audiovisuele oplossingen is het mogelijk om een livestream studio naar eigen voorkeur of huisstijl in te richten.

Vanuit het centraal gelegen Amsterdam heeft BeamSystems ook de mogelijkheid gecreëerd om vanuit de eigen studio een live stream, webinar, aandeelhoudersvergadering of productlancering te faciliteren.

Liever één groot scherm achter de spreker of meerdere geschakelde camera’s? Live regie combineren met Zoom, Webex, Teams, Jitsi of andere videoconference applicaties? Geen probleem. BeamSystems is flexibel in alle mogelijke oplossingen om de live stream de uitstraling te geven die gewenst is.

Vraag advies
Veban Ledenvergadering Livestream.jpg
Tolhuistuin Livestream Gospel Sessions.jpg
BeamSystems Studio 2.jpg
BeamSystems Studio 1.jpg
BeamSystems Studio 3.jpg
Galerie Ron Mandos - Livestream The Beginning - Koen van den Broek 2.jpg
Paul Haenen - Betty Asfalt - Radio oranje 1.jpg
Eye Filmmuseum Adobe live registratie.JPG
Zaanse ondernemersdag livestream 1.jpg

Aanbevelingen voor een professionele livestream

Waarvoor wordt de live stream gebruikt?


Het is mogelijk om te streamen naar elk gewenst communicatie kanaal. Zo kan de live stream alleen zichtbaar zijn voor intern personeel of openbaar via Social media. Ook is het hebben van interactie met de kijkers een optie. Er kunnen vragen gesteld worden, enquêtes gehouden en gestemd, welke live verwerkt worden door de presentatoren.

Zorg voor een slimme communicatiestrategie


Afhankelijk van het doel van de live stream denken we graag mee naar de mogelijkheden hoe we hieraan technisch kunnen bijdragen. Liever een gepersonaliseerde prive stream voor de aandeelhouders of openbaar via Social media? Wij vertellen graag meer over de opties om de boodschap op de juiste plek en manier te krijgen. 

Welke technieken worden toegepast?


Hoewel de apparatuur per live stream afhankelijk is van de wensen, wordt er hoogwaardige apparatuur ingezet van onder andere Cisco Webex, 4K camera's, 4K videoswitchers en opname apparatuur. Hierbij ligt de focus op de stabiliteit van de stream en is deze end-to-end encrypted.

Is de internetsnelheid voldoende voor een live stream?


Benieuw of de live stream locatie voldoende internet snelheid heeft om live te gaan? Test het vooraf via deze link en we denken graag mee in de mogelijkheden en video kwaliteit. 

Vanaf welke locatie vind de livestream plaats?


De locatie voor de live stream geeft vaak een extra meerwaarde die de boodschap versterkt. Zo kan de live stream opgezet worden vanuit bijvoorbeeld een atelier, evenementenlocatie, theater of de gepersonaliseerde BeamSystems Studio. Wij bouwen de streamings-apparatuur op op uw eigen gewenste podium.

Benieuwd naar onze eerdere live streams of een online demonstratie?


Benieuw naar onze eerdere live streams die wij verzorgd hebben voor of in samenwerking met onze klanten? Of liever eerst een online demonstratie? Wij vertellen er graag meer over. 

Meer weten over livestreaming?

Onze livestream producties

ALV Veban - Live stream BeamSystems studio
Livestream - Adobe Eye Filmmuseum