Projecten

Theatervoorstellingen

Een goede theatervoorstelling vraagt niet alleen het uiterste van de betrokken mensen, maar ook van de gekozen videoapparatuur. Deze moet betrouwbaar functioneren en op het moment suprême dat mooi uitgedachte (theater)beeld completeren.

Wij zorgen ervoor dat zowel de apparatuur als de betrokken technici in topvorm zijn, zodat jouw theatervoorstelling van begin tot eind op professionele wijze wordt ondersteund.

Vraag advies
Holland Festival - The Head & The Load
JR FC Bergman - Holland Festival 2018
Holland Festival - Triptych
Holland Festival - Turan Dokht
South African Road Trip - Copyright Raymond van Olphen
Oerol
Barbara van Loon
Holland Festival - As Big As The Sky
Matthaus Passion - Obrechtkerk - Dirk Wolf
Holland Festival - Roughhouse

Aanbevelingen voor een prachtige theatervoorstelling

Kies de juiste apparatuur


De juiste apparatuur zorgt ervoor dat jouw theatervoorstelling zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Wij kunnen je helpen met de keuze van de juiste flightcases, lenzensets en andere benodigdheden.

Stel een team samen van getrainde technici


Om iedereen zo comfortabel mogelijk op het podium te laten staan, is het belangrijk dat de juiste randvoorwaarden worden gecreëerd voor een succesvol optreden. De technici die de apparatuur bedienen spelen hierin een belangrijke rol. Wij kunnen helpen met het opleiden en begeleiden van theatertechnici, zodat ze vol vertrouwen en goed voorbereid aan het werk gaan.

Zorg voor maatwerk


Het ontwerp, de verschillende zalen en de zichtlijnen van het publiek zijn de grootste uitdagingen van een theaterproductie. De benodigde apparatuursets worden daarom per productie op maat samengesteld door onze gespecialiseerde technici.

Meer weten over theatervoorstellingen?

Onze producties voor theatervoorstellingen en theatertours

Concertgebouw - Essentials
Oerol

Producten en diensten bij theatervoorstellingen