Projecten

Videomapping

Met videomapping kun je veel impact maken. Afhankelijk van het doel van je productie, kun je bijvoorbeeld geluids- en lichteffecten en zelfs CO-2 kanonnen toevoegen om je show nog iets extra’s te geven.

Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en bepalen graag samen met jou hoe jouw wensen en doelen zich vertalen naar jouw unieke videomapping.

Vraag advies
World Master Of Projection Mapping - Eye Filmmuseum Amsterdam 01
World Master Of Projection Mapping - Eye Filmmuseum Amsterdam 02
World Master Of Projection Mapping - Eye Filmmuseum Amsterdam 03
Hockney - Van Gogh Lichtshow Arrival of Spring 01
Hockney - Van Gogh Lichtshow Arrival of Spring 02
Hockney - Van Gogh Lichtshow Arrival of Spring 03
Amnesty - Write for Rights - Amsterdam
Amnesty - Write for Rights - Amsterdam 02
Videomapping Orlando 2016 - Dam Amsterdam 03
Bosch by Night - Bosch Experience 01
Bosch by Night - Bosch Experience 02
Videomapping - De Rotterdam
Interactive - Piaggio

Aanbevelingen voor een spectaculaire videomapping

Kies je moment


Een goede videomapping kost veel tijd en geld. Dit kan het zeker waard zijn! Bedenk daarom op tijd waar en wanneer de videomapping moet plaatsvinden voor het beste resultaat. Zo is het belangrijk te beseffen dat de projectie pas een half uur na zonsondergang zichtbaar wordt. Wij maken graag een afspraak om in een eerste briefing samen te brainstormen over de mogelijkheden.

Zorg voor een slimme socialmediastrategie


Als je wilt dat de videomapping veel bekeken gaat worden op social media, adviseren we om dezelfde avond (of stiekem al een dag eerder) een eigen opname te maken en te publiceren.

Bedenk wat je wilt bereiken


Alle vormen van videomapping zijn inmiddels ruimschoots verkend en uitgevoerd. Het is belangrijk om te bekijken wat jouw specifieke productie nodig heeft. Bedenk daarom in samenspraak met de creatieve afdeling goed wát je wilt bereiken en maak daar je content op

Houd rekening met raampartijen


Raampartijen moeten voorzien worden van reflecterend materiaal, anders blijven dit ‘zwarte gaten’. Een ludiek voorbeeld van het effect van zo’n zwart gat is te zien in deze reclameklassieker van Delta Lloyd (00:53) 

Respecteer de architectuur


Respecteer de architectuur van het gebouw in de content die je laat maken, anders wordt het niks meer dan een projectie op een onregelmatige ondergrond. Door juist de karakteristieken van een pand te benadrukken, krijg je de indrukwekkendste resultaten.

Meer weten over videomapping?

Onze videomapping producties

Museumweek Hoorn
VJ on Tour de France

Producten en diensten bij videomapping