Senior AV technicus / projectionist (Fulltime)


BeamSystems is de specialist in audiovisuele producten en levert een breed assortiment aan audiovisuele apparatuur. Onze technische expertise gebruiken we om uiteenlopende projecten te realiseren, zoals bijvoorbeeld grote producties o.a. videomapping op Eye, 3D projecties in de opera Upload van Michel van der Aa in o.a. Amsterdam, New York en Frankfurt, de openingsvoorstelling van het Holland Festival van William Kentridge  (Panasonic 31K) en in Instituut Beeld en Geluid, het Hem, Bonnefantenmuseum en vele andere.  

Als Senior AV specialist/projectionist bij BeamSystems vervul je een actieve en creatieve rol in de realisatie van de wensen van de klant op locatie. Je werkt in het team van professionals - en soms zelfstandig - als initiatiefrijke, allround AV-specialist. Vanuit je kennis en ervaring overzie je de werkzaamheden, en werk je in goed overleg met de klanten. Als projectionist zit jouw uitdaging erin om projecties tot in de puntjes te realiseren, of het nu op het Eye gebouw is of in een tentoonstelling, op een festival of in een theaterproductie, je weet alles tot in details goed te realiseren. Afhankelijk van de grootte van het project doe je dit alleen of in teamverband. Jij haalt je energie uit het geslaagde eindresultaat. 

Wat verwachten wij van jou: 

 • Je hebt een brede  AV-kennis en ervaring en je bent op de hoogte van relevante technische ontwikkelingen 

 • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving en met verschillende disciplines 

 • Je vindt het leuk om afwisselend werk te hebben, kan goed anticiperen op de wensen van de klant en bent stressbestendig 

 • Je hebt er plezier in om onderweg te zijn en projecten op locatie uit te voeren 

 • Je hebt een hoge kwaliteitstandaard, toont initiatief en kan prioriteiten stellen 

 • Je bent goedgehumeurd, hebt een positieve instelling en je bent resultaatgericht .  

 Opleiding en werkervaring: 

 • MBO/HBO Werk en denkniveau 

 • Aantoonbare brede kennis van AV techniek en infrastructuur, en relevante werkervaring en/of opleidingen, en de bereidheid om bij te blijven leren met de nieuwste ontwikkelingen 

 • Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en schrift 

 • In het bezit van rijbewijs B (fijn als je ook een rijbewijs C met code 95 hebt)  

Wat bieden wij: 

Een uitdagende functie in een dynamisch en energiek bedrijf, waar doorontwikkeling en innovatie een belangrijk doel is. We maken projecties in veel verschillende vormen en maten en zoeken samen met de klanten naar de beste oplossingen. En een marktconform salaris tussen de 3400- €4000,-  

 • Diversiteit in de werkzaamheden, locaties en type klanten 

 • Verwacht géén 9 tot 17 baan en maar wel dat vandaag en gisteren niet op elkaar lijken 

 • Werken met gemotiveerde collega’s in een hecht team 

 • Goede arbeidsvoorwaarden 

Wie is Beamsystems 

Meer dan 30 jaar zijn wij leverancier van audiovisuele installaties en hebben we een uitgebreid netwerk in de culturele, creatieve en corporate sectoren.  
 
We beheersen het gehele traject van concept tot technische uitvoering, voor zowel verhuur- als verkoop/installatieprojecten. Ons team bestaat uit een groep van gespecialiseerde technici, projectleiders en een vaste kern van accountmanagers. Passie voor kwaliteit, specialisme, creativiteit, ervaring en geduld kenmerken onze manier van werken.  
Wij zijn een platte, flexibele organisatie en ons team is divers in leeftijd, achtergrond en kennis. Onze projecten variëren in omvang en aard. Voor onze klanten gaan we altijd voor het mooiste resultaat.  

Procedure: 

Spreekt dit jou aan? Of heb je vragen? Bel dan met Carla Hoekendijk BeamSystems (020-4271010) of stuur je motivatiebrief en CV naar carla@beamsystems.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.