Video-technicus (fulltime)


BeamSystems is dé specialist in audiovisuele producten en levert een breed assortiment aan audiovisuele apparatuur. We zijn uniek in onze werkwijze en gebruiken onze technische expertise om uiteenlopende projecten te realiseren, zoals bijvoorbeeld grote producties o.a. in Eye Filmmuseum zoals het recente Filmbal, de opera Upload van Michel van de Aa in Amsterdam, New York en Frankfurt, museale producties in o.a. het Stedelijk Museum, Rijksmuseum, van Gogh-museum en museum Voorlinden, en theaterfestivals o.a. het Holland Festival en Cinedans.

Als video-technicus bij BeamSystems vervul je een actieve en creatieve rol in de realisatie van de wensen van de klant op locatie. Jouw uitdaging zit erin om te zorgen dat tot in de kleinste details alles geregeld is. Afhankelijk van de grote van het project doe je dit alleen of in teamverband en dit kan zowel in binnen- als buitenland plaats vinden. Jij haalt je energie uit het geslaagde eindresultaat. 

Wat verwachten wij van jou: 

  • Je hebt er plezier in om onderweg te zijn en projecten op locatie uit te voeren 

  • Je vindt het leuk om afwisselend werk te hebben en bent stressbestendig 

  • Je hebt AV kennis en bent op de hoogte van relevante technische ontwikkelingen 

  • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving 

  • Je hebt een hoge kwaliteitstandaard, toont initiatief en kan prioriteiten stellen 

  • Je bent ambitieus, resultaatgericht, servicegericht, beschikt over een positieve instelling, en een collegiale instelling. 

 Opleiding en werkervaring: 

  • MBO/HBO werk- en denkniveau 

  • Aantoonbare relevante werkervaring 

  • Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en schrift 

  • In het bezit van rijbewijs B, rijbewijs BE/C (met code 95) een pluspunt. 

Wat bieden wij: 

Een uitdagende functie in een dynamisch en energiek bedrijf, waar doorontwikkeling en innovatie een belangrijk doel is. Met recente apparatuur bedienen wij uiteenlopende klanten, variërend van: de Heineken Experience tot theatergezelschap en van dry rental tot complete producties zoals bijvoorbeeld video-mapping op het filmmuseum EYE te Amsterdam.  En een marktconform salaris voor een junior video-technicus tussen de €2300- €2800 (natuurlijk afhankelijk van leeftijd en ervaring). 

Diversiteit in de werkzaamheden, locaties en type klanten 

Werken met gemotiveerde collega’s in een hecht team 

 Leer- en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld specialisatie mediaserver operator  

Goede arbeidsvoorwaarden 

En mocht je een senior video-technicus zijn, of juist net zijn afgestudeerd en je hebt interesse om bij ons te komen werken, neem dan in ieder geval contact op, dan kunnen we kijken of we ook een plek voor jou hebben! 

Wie is BeamSystems 

Al meer dan 30 jaar zijn wij leverancier van audiovisuele installaties. We hebben een uitgebreid netwerk in de culturele, creatieve en corporate sectoren.  
 
We beheersen het gehele traject van concept tot technische uitvoering, voor zowel verhuur- als verkoop/installatieprojecten. Ons team bestaat uit een groep van gespecialiseerde technici, projectleiders en een vaste kern van accountmanagers. Passie voor kwaliteit, specialisme, creativiteit, ervaring en geduld kenmerken onze manier van werken.  
 
Ons team is divers in leeftijd, achtergrond en kennis. Onze projecten variëren in omvang en aard. Voor onze klanten gaan we altijd voor het mooiste resultaat.   

Procedure: 

Spreekt dit jou aan, of heb je vragen, neem dan telefonisch contact op (020 – 4271010) of stuur je motivatiebrief en CV naar Carla Hoekendijk, carla@beamsystems.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.